Zlatiborac - Naš tim / Zaposlite se kod nas

Kako se zaposliti
u „ZLATIBORCU”

Najpre, popunite kraći upitnik u nastavku, koji će sa vašim podacima biti prosleđen službi ljudskih resursa. Nakon toga, očekujte povratnu informaciju, koju šaljemo svakom kandidatu koji se prijavi.

UPITNIK

Saglasan/na sam i potvrđujem da sam, shodno odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, upoznat/a sa načinom prikupljanja ličnih podataka i da sam saglasan/na sa njihovom obradom i čuvanjem u navedenu svrhu, te da data saglasnost predstavlja osnov kompaniji Zlatiborac d.o.o. za obradu podataka o ličnosti u procesu selekcije i regrutacije kandidata za potencijalno zaposlenje.

Molimo Vas da prihvatite saglasnost.
Molimo unesite samo slova i razmake (min. 2 karaktera).
Molimo unesite tekst, brojeve, tačku, zarez, upitnik ili uskličnik (min. 2 karaktera).
Molimo unesite ispravnu e-mail adresu.
Molimo unesite brojeve (maksimalno 20 cifara).
Molimo unesite tekst, brojeve, tačku, zarez, upitnik ili uskličnik (min. 2 karaktera).
Molimo potvrdite da niste robot.

Ukoliko smatrate da se pronalazite u vrednostima koje smo izgradili u našoj kompaniji,
očekujemo Vašu prijavu!

Stručna praksa
u „ZLATIBORCU”

Započnite svoju karijeru praksom u „Zlatiborcu”- Kao lider na tržištu suvomesnatih proizvoda imamo posebnu odgovornost prema kandidatima koji su na samom početku svoje karijere. Da biste počeli kod nas da radite, nije neophodno da imate radno iskustvo, već samo želju da učite. Verujemo da je naša kompanija idealno mesto da se razvijate na ličnom i profesionalnom planu. Pružamo šansu motivisanim studentima završnih godina fakulteta da postanu deo našeg tima. Program stručne prakse je osmišljen tako da praktikant ima mogućnost i da nastavi karijeru koju je započeo u kompaniji Zlatiborac.