Naša priroda

Naše putovanje traje više od 135 godina.

I sve to vreme
ne napuštamo prirodu

Zlatiborac - Naša priroda

Naša priroda-
nama zlata vredna

Što se nas tiče, rođeni smo na najlepšem mestu na svetu, na našem Zlatiboru, gde se priroda pobrinula da nam stvori sve idealne uslove za pripremu izuzetnih specijaliteta od mesa. Priroda nas je bogato darivala, nepreglednim pašnjacima, potocima, bistrim rekama, mnogobrojnim lekovitim biljkama, prostranim borovim šumama i plemenitim vetrovima.

Naši proizvodi su iz Mačkata, sa obronaka Zlatibora, ali u njima je i dašak toplog Sredozemlja, hladnih Karpata i alpskih vrhova. Najblagotvornije vazdušne struje se susreću u našem Mačkatu, i čine ga idealnim za sušenje mesa.

Naš Zlatibor je naša priroda i naša najveća vrednost, tvrdimo da nema „Zlatiborca” bez Zlatibora, te raskošne i snažne planine upečatljivog imena. Za nas, Zlatibor zaista jeste zlata vredan, kao što mu ime kaže, njegova priroda je za nas najveće bogatstvo koje želimo da sačuvamo za sve buduće generacije.

Naši proizvodi nastaju u prirodi i dobijaju svoj kvalitet od nje. Zato nije ni čudo što se često baš tokom druženja sa prirodom – na izletima, piknicima i ekskurzijama – u njima toliko uživa. Priznaćemo vam, taj povratak prirodi nas neizmerno raduje.

Ponosimo se prirodom iz koje dolazimo

ZLATIBOR